opc_loader

RELEXIM TOTAL PURCHASE SAFETY. 
Uw totaal leverancier op het gebied van veiligheid en aanverwante producten.

 

Sinds 1972 is RELEXIM al actief op het gebied van veiligheid, wegbebakening, politie en hulpdienst materiaal plus alles wat daaromheen van belang is om veiligheid en signalisatie te behartigen.

 

Onze klanten:

Wij leveren aan grote distributeurs, industrie/petrochemie, overheidsinstellingen als Politie, Gemeente, veiligheidsregio’s en defensie.

 

Wat doen wij:

U kunt bij ons terecht voor grote bulk partijen maar ook voor specialistisch werk, aparte aanvragen en de standaard artikelen. In principe kunnen wij alles leveren en maatwerk verzorgen. Voor veel klanten treden wij op als totaal leverancier. Dit houdt in dat als u iets zoekt en geen tijd heeft om er achteraan te gaan, of het niet kunt vinden, wij dit voor u uitzoeken en scherp aanbieden. Dit scheelt u veel tijd en geld. Daarnaast bieden wij de standaard producten aan voor concurrerende prijzen. Omdat wij een klein familie bedrijf zijn kunnen we altijd snel schakelen en de lijnen kort houden. Doorgaans heeft u altijd binnen 24 uur antwoord op uw vragen, maar ook binnen 24 uur geleverd.

 

Onze standaard producten welke wij uit voorraad leveren vallen onder de volgende categorieën:

 

Bebakeningmateriaal, signalisatie/pictogrammen , PBM’s, werkkleding ( ook bedrukt ), verkeer-industrie en anti-diefstal spiegels, Safetyproducts, zaklampen en nog veel meer.

 

Ook zijn wij de importeur voor de Vital ID life saving tags voor het vaste land van Europa en hebben we een reeks MANHOLE BARRIERS ontwikkeld, om gevaarlijke besloten ruimtes duidelijk en goed aan te duiden en af te sluiten.

 

Kortom kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van veiligheid, maar gaan we net een paar stappen verder dan de concurrentie wat service betreft. Zet daarnaast onze scherpe prijzen plus altijd vernieuwende aanpak en deze combinatie zorgt ervoor dat onze klanten altijd tevreden terug keren en wij al sinds 1972 veiligheid op een prettige manier integreren in het bedrijfsleven.

 

YOUR SAFETY, OUR CONCERN!

Team Relexim